Chictastic Oy on perustettu marraskuussa 2012, kun päätin muutamien kokeilujen jälkeen suuntautua yrittäjäksi konditoria-alalle. Hakeuduin opiskelemaan Omnian leipuri-kondiittori linjalle, jossa opiskelin työn ohella vuosina 2013-2016 suorittaen sekä leipuri-kondiittorin perustutkinnon että kondiittorin ammattitutkinnon. Taiteellisuuteni olen saanut geeneissäni, mutta käden taitoja olen harjoittanut koulun ohella jo vuodesta 2000 lähtien Espoon Kuvataidekoulussa, jossa suunnittelin ja toteutin keramiikan lopputyönä aamiaisastiaston vuonna 2011.

Vuoden 2013 loppuluolella löysimme ammattikeittiön Espoon Suomenojalta Päivänkakkarantie 10:stä, jossa olemme päässeet kehittämään toimintaamme tähtäimenä huippulaadukkaat konditoriatuotteet. Vuoden 2017 keväällä palkkasimme Chictasticin tiimiin myös toisen ammattikondiittorin. Lisäksi valmistamme konditoriatuotteiden ohella päivittäin lounasruokaa lähiympäristössä työskenteleville ja asuville asiakkaillemme.

Tämä sivusto käsittelee konditoriatuotteitamme hyvin yleisluonteisesti. Tarkempaa tietoa ja viikottaisia päivityksiä projekteistamme löytyy Facebook-sivuiltamme, jossa on myös kattava kuvagalleria sekä kätevä kauppaosio suorille tilauksille tai tiedusteluille.


            

Herkullisin kakkuterveisin kondiittori Pinja Rauhala