Koskettavia hetkiä, yllättäviä ohjelmanumeroita, taivaallisia makuelämyksiä


      

Ikimuistoisiin juhliin kiteytyy valtavasti tunne-energiaa. Hiljaiset toiveet kasvavat ja ennakko-odotukset saavat perhosia vatsaan. Jännitys purkautuu ihaniin kohtaamisiin, kaivattujen ystävien jälleennäkemiseen ja koskettavien hetkien todistamiseen. Vahvat ystävyyssuhteet heräävät eloon ja muuttuvat näkyväksi kysellessämme kuulumisia ja kuunnellessamme hauskoja tarinoita. Ne palauttavat mieleen miksi juuri nämä ihmiset ovat minulle tärkeitä ja kuka minä olen suhteessa heihin.


      

Juhlat ovat kuin kupliva kohtaus näyttämöllä, osa persoonallista tarinaa, joka liittyy perheeseen, ystäviin, yhteisöön tai saavutuksiin. Tämän vuoksi juhlat on mainio tilaisuus yksityiskohtien liioitteluun ja dramatisointiin, mistä jää unohtumattomia muistoja. Valmistaudut näytökseen huolella; olet parhaimmillasi varta vasten hankitussa mekossa, pöydässä upea juhlakattaus, piirongin päällä kaunis kukkakimppu ja kohokohtana täydellinen makuelämys – tarinaan täydellisesti sopiva täytekakku.


      

Juhlien järjestämisessä olennaista on tunnevyöryn hallinta. Keskity hyviin asioihin ja varaa itsellesi aikaa nauttia kohtaamisista ja hyvien ystäviesi seurasta täysin rinnoin. Hyödynnä Chistasticin osaaminen juhlaherkkujen ja -järjestelyiden osalta. Ota meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa, niin voit varmistaa, että jokainen yksityiskohta on paikallaan: riittävä määrä astioita ja kylmätilaa, toimiva logistiikka, juhlaherkkuja myös eri ruokavalioille ja ennen kaikkea juhlan teemaan tai juhlakalun tarinaan istuva näyttävä esillepano.


      

Erilaisten teemojen suunnittelu toteuttaminen juhlaherkuiksi on erikoisalaamme. Voit esittää meille lähes minkä tahansa idean tai lähtökohdan: suosikkimakusi, lämpivärisi, saavutuksesi, harrastuksesi tai vaikkapa kokonainen tarinanpätkän, niin luonnostelemme siitä mieleisesi kokonaisuuden, joka voi olla yhtä hyvin yksi kakku kuin useamman juhlaherkun kokonaisuus. Otamme myös huomioon eri ruokavaliot ja laadimme toteutukselle pitävän kustannusarvion. Voimme toimittaa juhlaherkut haluamaasi osoitteeseen sovittuna ajankohtana ja tarvittaessa kattaa kaiken valmiiksi juhlavieraitasi varten. Kätevimmin voit muodostaa käsityksen tarjonnastamme facebook-sivujemme kauppa-osiosta sekä kuvapankista. Sieltä voit myös lähettää tiedustelun liittyen tiettyyn tuotteeseen. Yhtä hyvin voit lähettää meille tiedustelun tai tarjouspyynnön sähköpostilla info@chictastic.fi


      

Suhtaudumme asiakkailtamme saamiimme haasteisiin kunnianhimoisesti. Haluamme, että jokaisessa tilauksessa näkyy paras mahdollinen osaamisemme. Ymmärrämme, että sinun juhlasi ovat ainutkertaiset, eikä vähäisinkään yksityiskohta saa mennä pieleen. Jotain meistä kertoo ihanien asiakkaittemme innostava palaute, jonka löydät facebook-sivuiltamme.


      

”Täydellinen kakku, teemaan sopiva, kaunis ja hauska! Mahtavaa Chictastic, TÄYSI KYMPPI!”


      

”Lasten toiveiden mukaiset, mielettömän upeat fantasiakakut. Suklaatäyte oli taivaallista, ja maidoton ruokavalio toteutui maukkaan mansikka-banaanitäytteen muodossa. Kiitos, Pinja!”


      

”Thank you for our wonderful and tasty wedding cake! Everyone appreciated it! Fresh ingredients and delicious taste!”


      

”Täydellistä palvelua ja mikä Kakku! Kaikki vieraat sekä synttärisankari itse pitivät! Vahva suositus!”


      

”Kiitos suussasulavan ihanasta suklaakakusta. Kaikki vieraatkin kehuivat!”


      

” Tuhannet kiitokset upeista ja herkullisista HIFK-kakkuista! Sekä päivänsankarin, että vieraiden mielestä kakut olivat ulkonäöltään ja maultaan aivan uskomattoman erinomaisia!”


      

”Kiitos upeasta ja todella maukkaasta Onnin nimiäiskakusta. Tilaus Facen kautta toimi hyvin ja kakkutilaus onnistui lyhyelläkin varoitusajalla.”


      

”Tuhannet kiitokset ihanista kakuista !!! Vadelma-valkosuklaakakku oli aivan huippua!”

      

Myös lounaamme on kirvoittanut kehuja päivittäin:


      

CHICTASTIC IS ABSOLUTELY FANTASTIC. Best Pizza and Nuggets. I will go time and again.

You can feel the passion behind cooking and serving and its all done ground up fresh.

The only regret you will have is that you will end up eating too much...Love your place.

      

Kotoisat ja perinteiset sukujuhlat

- syntymäpäivät, kaste- ja nimiäisjuhlat, häät, pyöreät vuodet ja päättäjäisjuhlat


      

Elämän suuntaa muuttavat valmistujaiset

- kaste- ja nimiäisjuhlat, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, ammattiin valmistujaiset


      

Yritystilaisuudet

- läksiäisjuhlat, sisäiset kick off, teemajuhlat