Tarkempaa tietoa perustuotteistamme ja niiden hinnoista saat facebook-sivujemme kauppaosiosta, jonka kautta voit myös lähettää kätevästi tuotteisiin liittyviä tiedusteluja. Laajemmista kokonaisuuksista tai räätälöidyista tuotteista (esim. fantasiakakut) sekä niiden hinnoista saat kätevimmin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen tilaus(at)chictastic.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin parin tunnin sisällä. Laajempien kokonaisuuksien arviontiin menee noin vuorokausi.


Suorat tilaukset tulevat parhaiten perille sähköpostilla. Kuittaamme tilaukset vastaanotetuksi ja tarkennamme tuotteen sisältöön liittyviä yksityiskohtia, mikäli tarpeen.


HUOM! Valmistamme kaikki tuotteet käsityönä, minkä vuoksi tilaukset kannattaa tehdä ajoissa. Tuotteiden pitää eri työvaiheiden välissä myös levätä ja asettua, jotta voimme taata niihin parhaan mahdollisen maun ja koostumuksen. Tilausaikamme on tällä hetkellä 1-2 viikkoa. Vaativampien tilausten ollessa kyseessä, on meihin hyvä olla yhteydessä vähintään kaksi viikkoa ennen h-hetkeä. Konditoriassamme on torstaista eteenpäin saatavilla kakkupaloja suoraan tiskistä, ilman ennakkovarausta. Tiedotamme kakkupäivän tuotteista facebook-sivuillamme alkuviikosta.


Kiireellisemmissä tapauksissa voit tavoitella meitä keittiön puhelinnumerosta 0400 350 104. Toisinaan saatamme olla kädet niin kiinni taikinassa, että emme pysty vastaamaan, mutta numerosi jää muistiin ja palaamme asiaan heti kun mahdollista. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin vuorokauden sisällä.Terveisin kondiittori Pinja Rauhala